Vores store afrikanske netværk har været en vigtig brik i mobilisering af de mere end 50 potentielle kunder, som tilmeldte sig Lyras A/S webinar om deres nyudviklede koldpasteuriseringsanlæg i sidste uge. Det er vi stolte af!

Vores afrikanske netværk har været en vigtig brik i mobiliseringen af de kunder, som tilmeldte sig Lyras webinar

På webinaret fortalte Lyras de mange potentielle kunder om sit kold-pasteuriseringsanlæg. I modsætning til normal pasteurisering og UHT behandling bevarer kold-pasteurisering både vitaminer og smag. Samtidig sparer det virksomheden for 90 procent af energiomkostningerne.

Lyras har oplevet stor interesse og en meget positiv modtagelse på deres anlæg. Anlæggets teknologi kan også bruge til pasteurisering af for eksempel juice, vin og øl. Lyras forventer deres en afsætning på et trecifret antal kold-pasteuriseringsanlæg alene i Afrika de kommende år.

Se hele webinaret her

Access2innovations netværk

Access2innovations netværk er det danske samlingssted for virksomheder, NGO’er, universiteter, myndigheder og investorer. Her får du adgang til offentlig og privat finansiering, sparring fra folk med kendskab til det afrikanske marked og vigtige forbindelser i både Danmark og Afrika.

Vores netværk er for dig, der vil skabe succesfuld bæredygtig forretning på det voksende afrikanske marked i stærke partnerskaber, så kom med i Access2innovations netværk.

Vil du vide mere? Så kontakt os i dag.