PIVØ

Til udvikling af koncept og prototype

SMV’er med fokus på bæredygtig energi, agrobusiness, vand, affaldshåndtering, boligbyggeri eller IT har i det nu afsluttede PIVØ-program kunnet få op til 500.000 kroner i støtte og ekspertbistand til at udvikle og teste nye løsninger til de afrikanske vækstmarkeder.

Få finansiering til udvikling af bæredygtige løsninger til Østafrika (Programmet er nu afsluttet)

Som lille eller mellemstor virksomhed kunne man tidligere få støtte til konceptudvikling, prototypeudvikling og test af nye innovative produkter og løsninger til de østafrikanske vækstmarkeder.

Det krævede kun følgende:

  • Positiv egenkapital og kapacitet
  • Strategisk fokus på udvikling af nye produkter eller løsninger til de østafrikanske vækstmarkeder i samarbejde med forskere (som skal modtage 30% af støtten)
  • Samarbejdet vil sandsynliggøre en stigning i virksomhedens omsætning og dermed på sigt nye danske arbejdspladser
  • Virksomheden kan indgå med medfinansiering i form af arbejdstimer

Opfyldes disse betingelser, kunne Access2innovation tidligere støtte med op til 500.000 kroner.

Udviklingen skulle ske i et samarbejde mellem to danske SMV’er og en forsker og med sparring fra access2innovations sekretariatet i Danmark og Østafrika.

Støtten blev tilbudt fra programmet ”Partnerskabsdrevet Innovation til Vækstmarkederne i Østafrika” (PIVØ) under Den Europæiske Regionalfond.

Brug for anden finansiering?

Se hvilke andre muligheder du har for at få finansiering

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få støtte til udvikling og test af din løsning. PIVØ-programmet er desværre slut, men vi har andre muligheder.

Mere om PIVØ

Læs artiklen om danske Lyras som tidligere har fået finansiering gennem PIVØ