PIVØ

Til udvikling af koncept og prototype

SMV’er med fokus på bæredygtig energi, agrobusiness, vand, affaldshåndtering, boligbyggeri eller IT har i det nu afsluttede PIVØ-program kunnet få op til 500.000 kroner i støtte og ekspertbistand til at udvikle og teste nye løsninger til de afrikanske vækstmarkeder.

Om PIVØ-programmets tidligere finansiering til udvikling af bæredygtige løsninger til Østafrika (Programmet er nu afsluttet)

Som lille eller mellemstor virksomhed kunne man tidligere få støtte til konceptudvikling, prototypeudvikling og test af nye innovative produkter og løsninger til de østafrikanske vækstmarkeder.

Det krævede kun følgende:

  • Positiv egenkapital og kapacitet
  • Strategisk fokus på udvikling af nye produkter eller løsninger til de østafrikanske vækstmarkeder i samarbejde med forskere (som skulle modtage 30% af støtten)
  • Samarbejdet skulle sandsynliggøre en stigning i virksomhedens omsætning og dermed på sigt nye danske arbejdspladser
  • Virksomheden kunne indgå med medfinansiering i form af arbejdstimer

Opfyldtes disse betingelser, kunne Access2innovation tidligere støtte med op til 500.000 kroner.

Udviklingen skulle ske i et samarbejde mellem to danske SMV’er og en forsker og med sparring fra access2innovations sekretariatet i Danmark og Østafrika.

Støtten blev tilbudt fra programmet ”Partnerskabsdrevet Innovation til Vækstmarkederne i Østafrika” (PIVØ) under Den Europæiske Regionalfond, som sluttede i december 2022.

Kontakt Access2innovation, hvis du vil høre om aktuelle finansieringsmuligheder.

Brug for anden finansiering?

Se hvilke andre muligheder du har for at få finansiering

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få støtte til udvikling og test af din løsning. PIVØ-programmet er desværre slut, men vi har andre muligheder.

Mere om PIVØ

Læs artiklen om danske Lyras som tidligere har fået finansiering gennem PIVØ