Vigtige samarbejdspartnere

Få bæredygtig succes på de afrikanske vækstmarkeder

Hos Access2innovation får du adgang til en unik ressourceplatform, der samler partnere, finansieringsmuligheder, viden og erfaring fra alle relevante sektorer.

Her finder du startups, SMV’er, multinationale virksomheder, humanitære organisationer, vidensinstitutioner, private og offentlige investorer samt offentlige myndigheder.

Access2innovation fungerer på tværs af sektorer, brancher, civilsamfund, private aktører og offentlige myndigheder og ikke mindst på tværs af landegrænser og kulturer.

Vi hjælper dig med at identificere de rigtige partnere og giver dig de bedste muligheder for at finde de kompetencer, du mangler, for at trænge ind på de afrikanske vækstmarkeder.

 

Få hjælp til at finde de rigtige partnere og med at udvikle din forretning

Fire trin til succesfuld forretning

Få sparring fra den første idé til skaleret forretning. Det sker i 4 trin, hvor virksomheder og samarbejdspartnere udvikler teknik, forretning og partnerskaber med sparring fra sekretariatet.

B2B sparring

Få hjælp til afklaring af dit produkt eller forretningsidé, adgang til samarbejdspartnere eller hjælp til at finde en troværdig partner eller advokat i Østafrika.

Kapacitetsopbygning

Vi hjælper NGO’er, i partnerskab med private aktører, med at udvikle produkter og forretningsmodeller, som er tilpasset specifikke kundebehov i udviklingslande samt med tilvejebringelse af den rette finansiering.

Til virksomheden

Få sparring, finansiering og netværk til NGO’er, vidensinstitutioner, investorer og virksomheder.

Til NGO’en

Få kommerciel ekspertise og adgang til et bredt netværk i dansk erhvervsliv og i investorer.

Til forskeren

Få forbindelse med virksomheder og NGO’er, der kan bruge din viden og deltage i forskningsprojekter.

Til investoren

Find bæredygtige virksomheder, du kan investere i, via vores indsigt i markedet og kendskab til entreprenører og virksomheder.

Kommende netværks­arrangementer

Se vores successfulde projekter