Events

Find inspiration til at drive forretning i Østafrika

Access2innovation inspirerer og hjælper vores medlemmer med opbygge nye partnerskaber og skabe bæredygtige forretning på de afrikanske vækstmarkeder. Vi sikrer ressourcer, ekspertviden og belysning af aktuelle og relevante lokale behov – alt sammen redskaber til at starte og drive forretning i Afrika.

Derfor afholder vi løbende pitchsessions, workshops, og konferencer, som du er meget velkommen til at deltage i.

16

SEP

A2iTalk – SDG finansiering 

København & Aalborg

Impact investering betragtes som værende et af de vigtigste redskaber til at tiltrække nødvendig finansiering til at imødekomme verdensmålene.

På trods af klare muligheder er udfordringen dog stadig at vende store ambitioner til håndterbare økonomiske værktøjer.

Jed Emerson har som ophavsmand til udtrykket ”blended value” brugt over to årtier på at undersøge, hvordan kapitalinvesteringsstrategier kan udføres, når man efterstræber økonomiske resultater med social / miljømæssig indvirkning.

 

16

SEP

Generalforsamling og seminar om finansieringsmuligheder

København & Aalborg

Access2innovation har hermed fornøjelsen af ​​at indkalde til generalforsamling 2020, hvor vi samtidig vil sætte fokus på kommende offentlige og private finansieringsmuligheder, for at tackle nogle af manglerne i det nuværende finansielle økosystem og hvordan man kan bygge bro mellem dem.

I den forbindelse kan du læse Access2innovations rapport om muligheder og udfordringer med finansiering til forretning på afrikanske vækstmarkeder.

Bemærk: Kun for medlemmer af Access2innovation

Det kan vi gøre for dig

Vi tilbyder dansk erhvervsliv adgang til partnerskaber med NGO’er, investorer, vidensinstitutioner samt finansiering, forretningsforståelse, teknisk indsigt ud fra vores mangeårige erfaring med de afrikanske vækstmarkeder.

Siden 2007 har vi skabt over 70 partnerskaber ved at tilbyde netværk, finansiering og ekspertise i innovation og forretningsudvikling i Danmark og Afrika.

Kontakt os for mere information om kommende events

Nyt om bæredygtig forretning i Afrika

Nyt om bæredygtig forretning i Afrika

Månedlige opdateringer om finansiering, informationer om de afrikanske vækstmarkeder og invitationer til netværksarrangementer

Tak! Du har nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev.