Danske SMV’er har masser af viden og produkter, som efterspørges i Uganda og Tanzania. Især indenfor fødevaresektoren har danske virksomheder mange løsninger, der vil kunne optimere og udvikle de forskellige værdikæder fra produktion og forarbejdning over sporing og kvalitetskontrol af fødevarer til opbevaring, logistik og transport.

På baggrund af en række vellykkede delegationsture, senest  i august, gentager vi succesen med en tur til Uganda og Tanzania i november fra d. 22. til  d. 27. Her vil vi opbygge relationer og partnerskab , arrangere sparring med lokale SMV’er og indsamle konkret viden om aktuelle aktører.

Hovedsigtet med turen er især at identificere konkrete forretningsmuligheder inden for den grønne omstilling i fødevaresektoren. Du vil møde repræsentanter fra offentlige myndigheder og ikke mindst private virksomheder, hvor vi også gerne hjælper med at arrangere individuelle møder.

Stor tilfredshed med vores delegationsture

Access2innovation har arrangeret mange delegationsture, og vi ligger helt i top i tilfredshedsmålinger i forbindelse med turene. På grund af vores unikke netværk kan vi garantere, at du får noget med hjem til netop din virksomhed og jeres fremtid på de afrikanske vækstmarkeder.

Tilmeld dig til turen ved at kontakte vores Program Manager,

Henrik Anker-Ladefoged

Tlf:  +45 2361 1035

Yderligere oplysninger: skriv til os@access2innovation.com