Forbedring af sundhedssystemet

Biometrisk registrering og sundhedsinformationsstyring 

Mere end 65 millioner mennesker er i øjeblikket forskellig fordrevne over hele verden. Blandt de mange udfordringer, de står over for, er ordentlig sundhedspleje en betydelig trussel.

Sundhedsadministration for fordrevne i lejre og bosættelser foregår i øjeblikket primært i en papirbaseret arbejdsgang. Processerne er langsomme og dyre og fører til konsolidering af data med en høj grad af unøjagtighed.

Dette hæmmer en effektiv sundhedsadministration og fører til højere dødelighed såvel som en øget risiko for spredning af epidemier på grund af langsom responstid.

Med et nyt biometrisk registrering- og sundhedsinformationsstyringssystem i realtid tilstræber den danske virksomhed Unumed at forbedre sundhedsadministrationen for flygtninge drastisk.

Med en elektronisk online sundhedsregistrering baseret på irisregistrering muliggør det nye system realtidsovervågning af sygdomme og overvågning af udbrud og kan potentielt bruges til alle former for andre sundhedsrelaterede aktiviteter; ernæringsprogrammer, barsel og børns sundhed osv.

Partnere på projektet

Sådan får du støtte og sparring helt frem til succes på de afrikanske vækstmarkeder

Kommende netværksarrangementer

Se vores successfulde projekter