Access2innovation byder velkommen til vores nye medlem Komma Kaffe, som tilbyder bæredygtige kaffeløsninger til private og virksomheder.

”Når du vælger Komma Kaffe, er det et tilvalg på kaffeløsninger, der indebærer et friskristet højkvalitetsprodukt, der kan nydes med god samvittighed til en pris, der er bæredygtig for farmerne, os og vores kunder” forklarer Rasmus Jørner, adm. direktør og partner. Han fortsætter:

”Vi er et økologisk certificeret risteri, der udelukkende importerer kaffebønner direkte fra farme og cooperativer. Den direkte handel med producenten sikrer sporbarhed, bedre kvalitet og en større garanti for, at farmeren får en ordentlig pris for deres kaffe, der gør dem i stand til at investere i fremtiden. Vores emballage er naturligvis nøje udvalgt og findes i cirkulære løsninger til erhverv.”

Kaffenørder og kaffeelskere

Komma Kaffe ligger i Søborg og ejes af kaffenørden Omar Hossain, direktør Rasmus Jørner samt kaffeelskeren Henrik Wessmann. Virksomheden rister dagligt og kaffen er hos kunderne senest syv dage efter.

Tip: Bliv klogere på kaffe med Omars blog.