Erhvervsfremstød i Tanzania og Uganda

22. til 27. maj 2022 for fødevaresektoren inklusiv akvakultur

Tag med Access2innovation til Afrika i maj og lad os “åbne landene” for netop din virksomhed. Vi besøger Tanzania og Uganda (Dar es Salaam og Kampala), hvor vi sammensætter program for hver enkelt deltager og de markedsmuligheder, du er interesseret i. Besøg fx potentielle samarbejdspartnere, distributører, myndigheder og andre, som bringer din virksomhed ind på de østafrikanske vækstmarkeder.

Vi plejer at få meget høje karakterer af deltagerne på disse individuelt tilrettede rejser – så tøv ikke med at kontakte Henrik Anker-Ladefoged på hal@access2innovation.com og 45 2361 1035 eller Ole Stein på os@access2innovation.com og +45 2660 4701 for at høre mere.

Priserne er som sidst: DKK 6.000 per deltager. Dertil kan købes en pakke med mad, fly og hotel for DKK 1.500 kr for medlemmer og DKK 4.900 kr for ikke-medlemmer.

Sidste frist –  meld til så hurtigt som muligt!

Tilmelding: Udfyld dette skema og send til os@access2innovation.com: TILMELDING 2022

Turen giver dig mulighed for at deltage i møder med beslutningstagere, herunder regeringsrepræsentanter, offentlige myndigheder og private aktører samt mulighed for B2B møder og virksomhedsbesøg. Der vil være fokus på at styrke din mulighed for at skabe relationer, partnerskaber og viden om de pågældende markeders aktører, som du vil blive en del af i fremtiden. Det betyder især stort fokus på B2B kontakt og individuel planlægning af en række møder for dig. Hertil vil der også være besøg på de respektive landes ambassader.

På turen får du:

  • Øget kendskab til markedsmuligheder i relation til grøn omstilling
  • Mulighed for sparring med danske SMV’er
  • Møder med regeringsrepræsentanter, offentlige myndigheder og private aktører
  • Virksomhedsbesøg og B2B-møder

Fra evaluering af sidste delegationstur til Afrika.

Vedrørende flyrejser, så ring venligst, da flere deltagere ønsker individuelt rejseprogram. Udgifter til visum og covid-19 tests er ikke inkluderet (Estimeret pris ca. 200 dollars).