Modulbygninger til udviklingslande

Huse til middelklassen til overkommelig pris

Der er et stort boligunderskud i den østafrikanske region på grund af befolkningsvækst kombineret med et behov for anstændige boliger fra en stadigt stigende middelklasse.

Skøn antyder, at Afrikas befolkning inden 2050 vil være fordoblet og nå op på 2,4 milliarder. 80 procent af stigningen i befolkningen finder sted i byområder med risiko for at skabe store slumområder.

Markedet for opførelse af overkommelige kvalitetsboliger i hele regionen har således et stort uudnyttet udviklingspotentiale. Regeringen søger aktivt efter måder at gøre boliger tilgængelige og overkommelige for befolkningen.

Den danske virksomhed DMS Africa har specialiseret sig i at opbygge præfabrikerede modulbaserede bygninger til det afrikanske marked. Virksomheden er specialiseret i at oprette bygninger til FN- eller NGO-steder, midlertidige kontorer, nødboliger, militære applikationer og modulære bygninger samt projekt- og facilitetsstyring.

DMS Africa har arbejdet i Afrika siden 2009 og har primært fokuseret på Sydsudan, Kenya og Uganda med overkommelige og holdbare strukturelle løsninger.

I Uganda er DMS Africa partnere i One Stop Shop, og det er bygninger fra DMS Africa, der bruges til One Stop Shops sanitære faciliteter. Udover de modulære løsninger udvider DMS Africa nu også deres portefølje til at dække mere traditionel bygning, siger administrerende direktør Flemming Pedersen.

”I Sydsudan ser vi gradvist et skift på markedet fra præfabrikerede containerhuse til mere traditionelle byggeteknikker. Da landet genopbygger, er der behov for strukturer, der er mindre midlertidige. Det betyder, at vi også vil udvide de forskellige typer strukturer, vi bygger, ”siger han.

Partnere på projektet

Sådan får du støtte og sparring helt frem til succes på de afrikanske vækstmarkeder

Kommende netværksarrangementer

Se vores successfulde projekter