Brikketeringsmaskiner til industrielle og mindre formål

Brikketter af biomasse som alternativ til træ og olie

Affælding af skove er et stort problem i Afrika. Derfor er det nødvendigt at finde et alternativ til træ, som er den primære råvare til brænde. Derudover er olie en stor energikilde i den afrikanske industri. At skifte olie og træ ud med briketter af biomasse udgør både en økonomisk fordel og sparer på resourcerne.

Den danske producent af briketteringsmaskiner C.F. Nielsen sigter mod at sælge deres maskiner på nye markeder i Afrika. Den avancerede briketteringsteknik har et enormt potentiale for både store industrier og madlavning i mindre skala.

Biologisk nedbrydeligt materiale såsom affald fra landbrugsproduktion, savsmuld og kasseret halm og blade udgør det råmateriale, der er nødvendigt for at producere briketter til afbrænding.

Det danske selskab C.F. Nielsen har mere end 70 års erfaring med produktion og raffinering af maskiner, der kan presse materialet til briketter med en høj brændværdi.

 C.F. Nielsens vigtigste forretning er produktion af briketteringsmaskiner på højt niveau til industrielle formål, men med support fra Access2innovation foretager nu markedsundersøgelser for at udvikle en mindre version af maskinen til husholdnings- eller landsbybrug.

“Vi mener, at der er et enormt potentielt marked for vores produkter i Afrika,” siger administrerende direktør Mogens Slot Knudsen. ”Både til industrielle enheder, men også på et mindre niveau, hvis vi kan finde den rigtige forretningsmodel med den rigtige størrelse på vores presse. Det er meget, meget interessant. “

For at tilpasse sig det afrikanske marked har C.F. Nielsen oprettet en ingeniørenhed til at hjælpe med at oprette nøglefærdige installationer i Afrika.

Partnere på projektet

Sådan får du støtte og sparring helt frem til succes på de afrikanske vækstmarkeder

Kommende netværksarrangementer

Se vores successfulde projekter