Bidrag til udviklingen af markedsbaserede løsninger til udviklingslande
Vil du være med til at hjælpe virksomheder, NGOer, universiteter og erhvervsorganisationer til at udvikle innovative, kommercielle løsninger i partnerskaber, som gør en forskel for befolkninger i udviklingslande?

Vi har brug for en person, som kan arbejde med brugerflader på vores hjemmeside, for at sikre en bedre vidensdeling mellem vores medlemmer. Vi skal have opdateret vores hjemmeside og udviklet et online ’heatmap’ – dvs. en oversigt over vores medlemmers forretningsaktiviteter og deres aktuelle behov og kompetencer, som vores medlemmer brugervenligt kan tilgå på vores hjemmeside.

Hvem er vi?
Access2innovation har eksisteret siden 2007 og har faciliteret mere end 80 partnerskaber mellem virksomheder, NGOer og universiteter for at udvikle innovative, kommercielle løsninger målrettet befolkninger i Østafrika. Vi arbejder primært med løsninger indenfor landbrug, vedvarende energi, sundhed og sanitet. Vi har kontorer i Aalborg, København og Kampala (Uganda).

Du vil blive en del af et dynamisk team på 7 kolleger, der driver en række forskellige projekter og opgaver i samarbejde med vores engagerede partnere i Danmark og Østafrika.

Hvem er du?
• Du har erfaring med opdatering og udvikling af hjemmesider generelt og konkret erfaring med brug af WordPress Divi.
• Du har flair for udvikling af brugervenlige, online platforme.
• Du har interesse for multistakeholder partnerskaber og markedsbaseret udvikling i Afrika.
• Du er i gang med en relevant videregående uddannelse.
• Du er flydende i både skriftlig dansk og engelsk

Hvad kommer du til at lave?
I samarbejde med vores kommunikationsmedarbejder, Marianne A. O. Andersen og vores CEO, Karin Elisabeth Lind vil du bidrage til at udvikle vores hjemmeside og medlemsplatform. Det inkluderer:
• General opdatering og videreudvikling af Access2innovations hjemmeside – både indhold og struktur.
• Opbygning af strukturen og opsætning af et ’heat-map’ på vores hjemmeside, hvor medlemmer kan tilgå og dele informationer omkring deres organisation og ’offers and asks’.
• Indhentning af information fra vores medlemmer, som kan indgå i access2innovations nye ’heatmap’.
• Andet relateret, forefaldende arbejde.

Hvornår og hvor?
Vi tilbyder en 6-måneders ansættelse på gennemsnitligt 10 om ugen med mulighed for forlængelse. Vi forventer at du kan starte i november 2023. Du kan være placeret i Aalborg eller København og vil have mulighed for fleksible arbejdstider.
Vi tror på mangfoldighed og opfordrer alle personer til at søge uanset alder, nationalitet, religion, seksualitet, køn eller etnisk tilhørsforhold.

Hvis det har din interesse, så send en kort ansøgning og dit CV til Karin Elisabeth Lind på
kel@access2innovation.com med emnet ’Studentermedhjælper’ senest søndag den 15. oktober 2023 kl.12:00.