Events

Find inspiration til at drive forretning i Østafrika

Access2innovation inspirerer og hjælper vores medlemmer med opbygge nye partnerskaber og skabe bæredygtige forretning på de afrikanske vækstmarkeder. Vi sikrer ressourcer, ekspertviden og belysning af aktuelle og relevante lokale behov – alt sammen redskaber til at starte og drive forretning i Afrika.

Derfor afholder vi løbende pitchsessions, workshops, og konferencer, som du er meget velkommen til at deltage i.

20.-27.

maj 22

Tag med A2i  til Uganda og Tanzania

Lad os “åbne” Afrika for din virksomhed

Tag med Access2innovation til Afrika og få skræddersyet en tur til din virksomhedsbehov. Vi arrangerer møder med alle de vigtige partere: potentielle samarbejdspartnere, distributører, myndigheder, ambassader.

Vi kender Uganda og Tanzania og ved, hvordan du får den information og de kontakter, du har brug for.

Denne tur har særligt fokus på fødevarer, herunder agrokultur.

Kontakt Henrik Anker-Ladefoged på hal@access2innovation.com eller Ole Stein på os@access2innovation.com og +45 2660 4701 for at høre mere.

Læs mere her.

 

16.-20.

maj 22

Market Visit to Ghana for Agro Tech Companies

 

 

The Embassy of Denmark in Accra and the Danish Agriculture & Food Council (DAFC) are excited to invite you to participate in a business delegation to Ghana focusing on solutions to combat food loss.

Read more here.

 

10.

Juni 22

 

 TBA

Virtual A2i-Talk

9.30-10.15 CEST

A2i Talks er hver den anden fredag i måneden kl. 09:30 – 10:15 CEST på dette link. Der er gratis adgang. Tilmelding til ma@access2innovation.com

 

12.

August 22

 

TBA

Virtual A2i-Talk

9.30-10.15 CEST

A2i Talks er hver den anden fredag i måneden kl. 09:30 – 10:15 CEST på dette link. Der er gratis adgang. Tilmelding til ma@access2innovation.com

Det kan vi gøre for dig

Vi tilbyder dansk erhvervsliv adgang til partnerskaber med NGO’er, investorer, vidensinstitutioner samt finansiering, forretningsforståelse, teknisk indsigt ud fra vores mangeårige erfaring med de afrikanske vækstmarkeder.

Siden 2007 har vi skabt over 70 partnerskaber ved at tilbyde netværk, finansiering og ekspertise i innovation og forretningsudvikling i Danmark og Afrika.

Kontakt os for mere information om kommende events

Nyt om bæredygtig forretning i Afrika

Nyt om bæredygtig forretning i Afrika

Månedlige opdateringer om finansiering, informationer om de afrikanske vækstmarkeder og invitationer til netværksarrangementer

Tak! Du har nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev.