Events

Find inspiration til at drive forretning i Østafrika

Access2innovation inspirerer og hjælper vores medlemmer med opbygge nye partnerskaber og skabe bæredygtige forretning på de afrikanske vækstmarkeder. Vi sikrer ressourcer, ekspertviden og belysning af aktuelle og relevante lokale behov – alt sammen redskaber til at starte og drive forretning i Afrika.

Derfor afholder vi løbende pitchsessions, workshops, og konferencer, som du er meget velkommen til at deltage i.

21. 

MAJ 21

Hvad betyder Covid-19 for dine projekter i Afrika?

Velkommen til Virtuel A2i-Talk om udviklingen, udfordringerne og perspektiverne i Afrika i forhold til Covid-19. Professor og afdelingsleder i Global Sundhed fra Københavns Universitet, Flemming Konradsen giver os overblikket over pandemiens effekt på Afrika, og retter fokus på de behov og muligheder der åbner sig for at fremme en bæredygtig fremtid. Flemming Konradsen holder et oplæg på 15-20 minutter og herefter er der mulighed for stille spørgsmål og for debat.

Flemming Konradsen er professor i global miljøsundhed og leder af School of Global Health ved Københavns Universitet. Har mere end 20 års erfaring inden for global sundhed og har arbejdet for internationale forskningsinstitutioner, NGO’er og danske universiteter. Han er ansvarlig for en række programmer, der sigter på at styrke forsknings- og undervisningskapaciteten i lav- og mellemindkomstlande.

A2i-Talken er gratis og foregår 21. maj kl 9.30-10.15 på https://us02web.zoom.us/j/81549416490?pwd=d3dqY2RRT2pRWUFSOXVublpST1ZkZz09&fbclid=IwAR1suMgcwLiw_ixmZ7m0FI7rT6xh9kbMawoUyVHBVqGG9qIgtrqUxaXhFoc#success

Tilmeld dig gerne til ma@access2innovation.com, så får du en reminder på dagen.

Alle er velkomne.

Se oplægget her.

 

11. 

JUNI 21

Virtual A2i Talk Juni

To be announced. 

 

16-17.

JUNI 2021

FN, København:

International Procurement Seminar

International Procurement Seminars, also known as Multi-Agency Business Seminars, are opportunities for UN Buyers and Vendors to meet in person. Several UN Agencies participate and deliver a brief presentation of their Agency.  

The business seminars also allow for one-to-one meetings between UN buyers and vendors.

For more info, contact Joanne Ganthier, 
joanne.ganthier@fcdo.gov.uk

 

17.-20.

JUNI 21

FOLKEMØDET

Vi ses på Bornholm!

Yderligere info følger. 

27.06

– 03.07

2021

 

Delegationstur til Kenya og Tanzania

Tag med Access2innovation til Afrika!

På turen vil du få kendskab til markedsmulighederne relateret til grøn omstilling herunder energiløsninger, optimering af industrier, affaldshåndtering samt spildevandshåndtering. Samtidig vil du få mulighed for at udnytte den synergi, som kan opstå ved en fælles delegationstur blandt de danske SMV’er, som forventes at kunne øge din virksomheds internationalisering.

Læs mere her

 

 

13.

AUGUST 21

Virtuel A2i-Talk, August

Kl. 9.30 til 10.15

Yderligere info følger. 

Det kan vi gøre for dig

Vi tilbyder dansk erhvervsliv adgang til partnerskaber med NGO’er, investorer, vidensinstitutioner samt finansiering, forretningsforståelse, teknisk indsigt ud fra vores mangeårige erfaring med de afrikanske vækstmarkeder.

Siden 2007 har vi skabt over 70 partnerskaber ved at tilbyde netværk, finansiering og ekspertise i innovation og forretningsudvikling i Danmark og Afrika.

Kontakt os for mere information om kommende events

Nyt om bæredygtig forretning i Afrika

Nyt om bæredygtig forretning i Afrika

Månedlige opdateringer om finansiering, informationer om de afrikanske vækstmarkeder og invitationer til netværksarrangementer

Tak! Du har nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev.