Access2innovation sekretariat. Kontakt os.

Mød sekretariatet

Brug vores viden og erfaring 

Access2innovation er organiseret i et sekretariat med højt specialiserede medarbejdere. Vi har kontor i Aalborg, Aarhus og i København og repræsentation i Østafrika. Sekretariatets medarbejdere har mange års praksis- og forskningsbaseret viden og erfaring med innovation, forretningsudvikling, finansiering og partnerskabsopbygning – i Danmark og i Afrika.

Jacob Ravn

Jacob Ravn

CEO & Ph.d

Jacob er CEO og projektleder i access2innovation og har været det siden begyndelsen. Han har en Ph.d. fra Aalborg Universitet i netværksbaseret forretningsmodel innovation til nødhjælps- og udviklingsbistanden og har lanceret flere succesfulde spin-off virksomheder gennem netværksbaseret innovation.

Jacob har desuden bredt kendskab til den danske og internationale NGO-sektor fra fem år i Røde Kors.

 

 jr@access2innovation.com

   +45 2770 2318

Henrik Anker-Ladefoged

Henrik Anker-Ladefoged

Program manager

Henrik har beskæftiget sig med projekter indenfor landbrug og værdikæder i Afrika, Østeuropa, Østasien og Mellemøsten siden 1985. Det nylige fokus er på fjerkræ, planteavl, kaffe og mejeri.

Henrik har været konsulent for både den private og offentlige sektor, og som investor i Uganda og Kenya, har han, udover praktisk erfaring, også et stort forretningsnetværk i både Danmark og Østafrika.

 

 hal@access2innovation.com

   +45 2361 1035

Ole Stein

Ole Stein

Program manager

Ole har praktisk erfaring med udvikling og finansiering af projekter om vedvarende energi i Østeuropæiske og Afrikanske lande.

Oles hovedbeskæftigelse er at analysere, udvikle og anlægge rentable forretninger, med fokus på projektledelse, administration og teknisk knowhow. Han varetager alle aspekter af site surveys, tekniske anliggender, kommunikation med lokale, samt forhandling og kontrakter.

 

 os@access2innovation.com

   +45 2660 4701

Olav Jull Sørensen

Olav Jull Sørensen

Senior forskningskoordinator

Olav Jull Sørensen har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor erhvervsøkonomi og marketing fra Handelshøjskolen Aarhus og University of Wisconsin, USA. Han etablerede Cand.Merc.-uddannelsen i International Business i 1984 i Aalborg Universitetsregi og var leder af forskningsgruppen International Virksomhedsøkonomi fra 1984 til 2014.

ojs@access2innovation.com

   +45 2163 8322

Morten Penthin Svendsen

Morten Penthin Svendsen

Program coordinator

Morten har fokus på at udvikle sekretariatets impact investering og partnerskabs finansieringsinitiativer.

I samarbejde med WWF-Danmark og Dansk Røde Kors er Morten lige nu i gang med en erhvervs-Ph.d. med fokus på impact investering og impact management.

 

 mps@access2innovation.com

  +45 6126 0147

Thomas Augustinus

Thomas Augustinus

Program manager

Thomas Augustinus har i mere end 10 år beskæftiget sig med international udviklingsassistance og forretningsudvikling.

Han har bred erfaring indenfor forvaltning af naturressourcer, projekter om infrastruktur (vandkraft), samt med udviklingen af små og mellemstore virksomheder med interesse i udviklingslande.    

 ta@access2innovation.com

  +45 2096 1460

Marianne A. O. Andersen

Marianne A. O. Andersen

PR & Communications

Marianne er prisbelønnet ekspert i PR og kommunikation med over 17 års erfaring fra dansk og internationalt erhvervsliv. Hun har blikket fast rettet på at sikre, at vores budskaber når alle relevante målgrupper gennem medier som presse, SoMe, nyhedsbreve og hjemmeside.

Marianne driver PR-bureauet CSRPR.dk, der har fokus på NGO’er, Verdensmål (SDG’er), ESG (Environmental, Social, and Corporate Governance) og teknologi som greentech og cleantech.

 

 ma@access2innovation.com

   +45 6130 7304